Relatietherapie

Verliefd, verloofd, getrouwd. En toen? Kleine ergernisjes stapelen zich jarenlang op tot een enorme ruzie. Verstoorde familierelaties kunnen voor veel verdriet zorgen. Tussen ouders en kinderen, partners of broers en zussen. Maar met zwijgen maak je het alleen maar erger. Kom erover praten in mijn praktijk. Bel me.

“Als je je gezin beter begrijpt,
begrijp je jezelf beter als ouder.”

 

Je ergert je groen en geel, want je partner is weer eens vergeten het dopje op de tandpasta te draaien. Of laat sokken slingeren. Hoe kun je je over zoiets pietluttigs zo opvreten? Ben jij nou zo’n muggenzifter? Of is er meer aan de hand? Misschien doen jullie iets al jaren op een bepaalde manier en heb je nooit met je partner overlegd of die dat überhaupt wel oké vond. Voel je je ondergewaardeerd en is dat dopje voor jou een teken van onverschilligheid.

Hoe hou je je relaties gezond? Hoe voorkom je dat jullie als partners vastroesten in patronen? Je relatie een sleur wordt of zelfs verslechtert? Blijven praten is een belangrijke. Elkaar nooit voor lief nemen. Voor je het weet is het over.

 

Spreek je uit! In mijn praktijk heb je daar alle ruimte voor. Bel me.